winmasters Poker Open. Ultima strigare la calificari live si online!

| 09 dec, 10:44

Doar patru zile au ramas pana la startul winmasters Poker Open si calificarile au intrat in linie dreapta. Evident, exista si super-satelitii din perioada festivalului, insa de ce sa nu intram in Cupola WTC cu biletul in buzunar?

Iata care sunt optiunile de calificare ramase pana duminica 13:

Live, doar azi si maine, 8 si 9, de la ora 17:00 mai sunt turnee de calificare cu bilete garantate la Allin Poker Club de pe Bd, Magheru 8-10. Acestea au structura satelitilor clasici PokerFest: acorda bilete de 550 de euro si costa 120 Ron R+A, cu sase nivele de 20 de minte de rebuy.

Online, sunt vesti bune: s-au suplimentat finalele pe winmasters.ro! Pe langa cele doua de joi 10 si duminica 13 care ofera pachete de 800 euro, s-au adaugat qualifieri si in restul zilelor: 9, 11 si 12, cu sateliti care ofera tot pachete de 800 de euro, la aceeasi ora, 21:00, insa au nivelele marite, de la 8 la 10 minute.

Asadar, de astazi pana duminica, exista zilnic posibilitati de obtinere a unui bilet la cel mai mare turneu jucat vreodata in Romania.

Turneul winmasters Poker Open, care va avea loc la Bucureşti, World Trade Center, în perioada 13 - 21 decembrie 2015, atrage jucători din întreaga lume. Valoarea premiilor anunţate (500.000 de euro premii garantate) este doar unul dintre motivele pentru care peste 300 de jucători din străinătate s-au înscris deja la turneu.

Citeşte şi: Participare internaţioală la Turneul winmasters Poker Open

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 01:45
OffedRabe
can you mix furosemide and clarithromycin
lasix Turkey A subset of these neurons express the neurotransmitter GABA I or the cholinergic cell marker choline acetyltransferase ChAT, shown in J

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ