Wizz Air introduce patru noi rute din Bucuresti

| 27 mar, 2014

Compania aeriana Wizz Air va lansa, incepand cu luna iunie, patru noi destinatii din Bucuresti. Wizz Air va opera zboruri catre Doncaster (Marea Britanie), Malaga (Spania),Malmo (Suedia) si Malta. Rutele vor intra in programul companiei din luna iunie.

Zborurile catre Doncaster vor fi operate luni si vineri, cele catre Malaga miercuri si duminica, iar catre Malmo si Malta in zilele de marti si sambata. Compania Wizz Air ajunge astazi la 158 de zboruri saptamanale din Bucuresti catre 34 de destinatii.

Compania va mai lansa, incepand cu 25 iulie, zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Basel.

In Romania Wizz Air a transportat 3,2 mil. de pasageri in 2013, cu 14% mai multi decat in anul precedent. Compania a anuntat pentru 2014 noi rute din Craiova spre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino, ce se vor adauga retelei locale, de 72 de rute, potrivit businessmagazin.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ