YouTube a blocat contul Senatului din cauza mesajelor antivaccin ale Dianei Șoșoacă

| 16 sep, 21:05

 

Contul oficial al Senatului de pe canalul YouTube a fost blocat iar sedințele de plen nu mai pot fi transmise în direct, pe o perioadă de șapte zile. Motivul invocat de YouTube pentru suspendarea contului este "dezinformare medicală" și face referire la o declarație politică a senatoarei Diana Șoșoacă.

 

 

 

"Activitățile de publicare de înregistări video și de live streaming ale canalului de YouTube al Senatului României sunt suspendate pe o perioadă de 7 zile, începând cu data de 14 septembrie 2021, ora 18.58. Motivul invocat de YouTube pentru suspendarea contului este “dezinformare medicală”, iar regula încălcată a fost “YouTube nu acceptă afirmații cu privire la vaccinările COVID-19 care contravin consensului experților din partea autorităților locale de sănătate sau a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)”, transmite conducerea Senatului, într-un comunicat de presă.
Mai exact, este vorba despre o declarație politică a senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă, declarație care, conform YouTube, încalcă „Regulile comunității YouTube”.
Conducerea Senatul, prin departamentul de specialitate, a solicitat YouTube reevalurea situației, însă cererea a fost respinsă. Astfel canalul de YouTube al Senatului României are activitatea suspendată pentru 7 zile, iar anterior, în luna aprilie, YouTube trimisese un avertisment pentru același tip de abatere.
Regulile YouTube prevăd faptul că, în interval de 90 de zile, abonatului care acumulează 3 abateri de la reguli îi va fi suspendată activitatea canalului. Următoarea sancțiune prevăzută pentru încălcarea regulamentului YouTube este o suspendare 14 zile. Canalul de YouTube al Senatului va fi suspendat definitiv în situația în care se va înregistra o a treia abatere.

 

 

Tag-uri: senat, youtube
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ