Zaher Iskandarani a disparut dupa ce a fost condamnat la inchisoare. E dat in urmarire

| 06 apr, 2014

Zaher Iskandarani, supranumit si "Printul Banatului", a disparut dupa ce a primit vineri o condamnare de cinci ani de inchisoare cu executare la Curtea de Apel Bucuresti. In acest moment este dat in urmarire generala.

Afaceristul a fost condamnat intr-un dosar instrumentat de DIICOT care se refera la fapte din anul 2005, cand autoritatile au descoperit in fabrica de tigari a acestuia de la Sacalaz timbre falsificate si tigari care purtau marcile Marlboro si LM, potrivit pressalert.ro.

Iskandarani a fost condamnat, alaturi de cetatenii Ghannoum Obayda si Wahbeh Ghassan, si la plata in solidar a sumei de 1.874.341,82 lei plus dobanzile legale catre ANAF. Ceilalti doi acuzati au fost incarcerati, in schimb Iskandarani a disparut.

Faptele pentru care a fost condamnat Iskandarani sunt contrabanda cu tigari, constituire de grup infractional organizat, evaziune fiscala, concurenta neloiala si folosirea fara drept a unei marci.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ