Zăpada la Bâlea Lac a ajuns la opt centimetri

| 24 noi, 09:38

Stratul de zăpadă a ajuns, marți dimineața, la opt centimetri, în zona turistică de la Bâlea Lac, situată la 2.034 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, potrivit site-ului Administrației Naționale de Meteorologie.

La Bâlea Lac nu există pârtii amenajate de schi.

Pentru a ajunge la Bâlea Lac, turiștii trebuie să urce cu telecabina, însă numai dacă sunt cel puțin zece persoane. Telecabina a rămas singurul mijloc de transport pe distanța de 3 700 de metri de la Bâlea Cascadă, la Bâlea Lac, după ce Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România /CNADNR/ a decis să închidă circulația rutieră pe Transfăgărășan, începând cu data de 2 noiembrie.

Zăpada măsoară doi centimetri în stațiunea Păltiniș, situată la 1 442 metri. Aici se va deschide sâmbătă, sezonul de schi, pe un complex privat, unde există tunuri de zăpadă.

În municipiul Sibiu ninge de la primele ore ale dimineții.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ