Zborurile de pe aeroporturile bucureştene înregistrează întârzieri la decolare din cauza vremii

| 12 ian, 09:33

Traficul aerian pe aeroporturile bucurestene se desfasoara normal, in conditii de iarna, insa unele zboruri inregistreaza intarzieri la decolare de pana la o ora, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, informeaza, luni, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), potrivit Agerpres.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV) - se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime si sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa isi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ