Zece afirmaţii HALUCINANTE ale unor lideri totalitari

| 23 oct, 2014

Historia.ro trece în revistă unele dintre cele mai terifiante afirmaţii ale liderilor totalitari care au dat dovadă de o cruzime şi un cinism ce depăşesc imaginaţia umană.

 

Iată zece exemple de afirmaţii halucinante ale unora dintre cei mai cunoscuţi conducători:

 

1. "Moartea este soluţia tuturor problemelor. Niciun om - nicio problemă.", Iosif Stalin

2. "Sunt subiectul criticilor din întreaga lume. Dar cred că din moment ce sunt luat în discuţie, atunci sunt pe drumul cel bun.", Kim Jong-il

3. "Nu trebuie să ne fie frică de judecata istoriei. La urma urmelor, cine mai vorbeşte astăzi despre exterminarea armenilor?", Adolf Hitler

4. "Să citeşti prea multe cărţi poate fi dăunător", Mao Zedong

5. "Un om cu o armă poate controla 100 de oameni neînarmaţi.", Vladimir Lenin

6. "Nu sunt un dictator. Doar am o faţă morocănoasă.", Augusto Pinochet

7. "Singurul om alb în care poţi avea încredere este omul alb mort.", Robert Mugabe

8. "Nu îmi pasă dacă mă respectă, atâta timp cât le e teamă de mine.", Caligula

9. "Voi sări râzând în mormânt cu extraordinara satisfacţie că am pe conştiinţă 5 milioane de oameni.", Adolf Eichmann

10. "Nu-i de mine. Am încercat carnea de om şi este prea sărată pentru gustul meu.", Idi Amin

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 oct, 2014
Preafericitul Daniel Trafaleteanul
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de ċăċat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de ċăċat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat ċăċat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit să consume ċăċat în timpul slujbelor, ci şi-au luat şi câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat ċăċat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de ċăċat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce ċăċat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de ċăċat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de ċăċat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce ċăċat în afara ţării, chiar şi prin moschei, sinagogi sau temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de ċăċat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ