Zgonea, despre faptul că Ponta se afla în Parlament la bilanțul PSD: Nu am știut, îl cred pe Dragnea

| 18 noi, 21:44

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri seara că nu a știut despre faptul că Victor Ponta se afla în Parlament în momentul în care Liviu Dragnea făcea bilanțul guvernării PSD, menționând că a aflat acest lucru din presă.

"Nu am știut. Am aflat din presă. Nu pot să comentez, îl cred pe Liviu Dragnea. Nu am nicio informație despre domnul deputat Ponta, fostul premier și fostul președinte de partid, și nu pot să comentez acest lucru. Eu cred că la partid, ca lider, nu trebuie să fii invitat.

Ca lider trebuie să vii întotdeauna, pentru că întotdeauna este nevoie de tine. Chit că ești primul, chit că ești în echipă, chit că ești ultimul, tu poți să fii valoare adăugată", a răspuns Zgonea unei întrebări privind motivul pentru care Victor Ponta a absentat de la bilanțul guvernării PSD, deși se afla într-o întâlnire în Parlament cu Călin Popescu-Tăriceanu.

Întrebat dacă Ponta nu a mai fost om de echipă, Zgonea a spus: "Înțelegeți-l și pe Victor Ponta, o guvernare foarte bună, un gest de onoare și o prezentare a unui bilanț făcut de PSD.

Victor Ponta nu a candidat independent, a candidat cu noi împreună și noi l-am susținut ca lider al nostru și este Guvernul PSD și al USL, pentru că USL a dat încredere oamenilor că se poate schimba ceva în România în bine. Victor Ponta a fost ales să fie prim-ministru și a guvernat foarte bine. Trebuia să facă acest lucru și considerațiile de breaking news nu sunt importante", a spus Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 07:57
daniel ionescu
zi-i tuta si mergi mai departe!
cand te simti singur, c'ai fost tradat si aruncat la gunoi, exista o reactie naturala de respingere. acest zgonea - un sfertodoct cu aere jalnice de intzolit de la "raposatu' (in fapt un basinos oportunist) de kakat a fost si asa a ramas!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ