Gorghiu: Cred că nu am sancționat suficient miniștrii care au abuzat de lege în numeroase situații

| 16 noi, 23:36

România nu are acum o guvernare liberală pentru că PNL are o serie de lipsuri, a declarat Alina Gorghiu, care a mai insistat că nici PSD nu se mai află la guvernare.

"Membrii PNL din Biroul Politic au înțeles foarte clar că avem și noi anumite lipsuri, anumite lacune în organizare, în comunicarea publică, lipsuri pentru care nu am putut fi cei care să conducă acum România printr-o guvernare liberală. Nu am pus lucrurile sub preș sau gunoiul sub preș. Am discutat de-a fir a păr toate aceste situații cu care se confruntă PNL", a declarat copreședinta PNL.

În opinia ei, una dintre greșelile pe care le-au făcut liberalii a fost aceea de a nu fi comunicat suficient despre nereușitele guvernării PSD.

"S-au întâmplat atât de multe nefăcute și au lăsat atât de multe mine în Guvernul Cioloș, dar noi nu am fost poate la capacitate maximă în a comunica în calitate de Opoziție cam care sunt toate aceste probleme pe parcurs și au fost multe. Cred că nu am sancționat suficient miniștrii care au avut derapaje și care au abuzat de lege în numeroase situații", a mai afirmat liderul PNL.

Gorghiu a mai insistat că PSD nu se mai află la guvernare.

"S-a decantat o idee foarte clară în ciuda scenariilor mai mult sau mai puțin inspirate care se vehiculează pe seama PNL, ideea de la care pornim în urma acestui Birou este foarte clară: PSD nu mai este la guvernare. Este un lucru care îi macină și am aflat între timp și de declarația dlui fost prim-ministru Ponta care nu va susține Guvernul Cioloș, în ciuda încercărilor unor lideri PSD de a încerca să sugereze la nivel public că acest Guvern într-un fel sau altul, prin diverși miniștri, ar putea fi controlat de PSD", a mai susținut Alina Gorghiu.

La rândul său, Vasile Blaga a susținut că Biroul Permanent Național al PNL a votat în unaimitate ca liberalii să sprijine guvernul Dacian Cioloș.

Tag-uri: gorghiu, guvernare, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ