Primarul general interimar al Capitalei a fost demis

| 24 noi, 17:06

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin, a fost înlăturat de la șefia Primăriei Capitalei în ședința CGMB de marți.

"Se aprobă schimbarea lui Marin Ștefănel-Dan din funcția de viceprimar al Municipiului București. Hotărârea CGMB nr. 167/2015 privind desemnarea unui viceprimar să exercite atribuțiile funcției de primar general al Municipiului București se abrogă", prevede proiectul de hotărâre care a fost adoptat marți cu 37 de voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri, relatează Agerpres.

Consilierul general PNL Alexandru Ionescu a declarat, după ședința CGMB, că i-a reproșat viceprimarului cu atribuții de primar general interimar lipsa de acțiune și inițiativă în ceea ce privește rezolvarea problemei RADET și a celor de la RATB.

Ștefănel-Dan Marin declara cu o zi înainte că liberalii din Consiliul General al Municipiului București (CGMB) vor schimbarea sa din funcție și că unii vor "să dea iama la frigider".

Citește și:  Primarul general interimar îi acuză pe liberali: Vor schimbarea mea. Vor să dea iama la frigider

Marți , la ședința de la ora 15,00 convocată de PNL, nu particip, pentru că nu este convocată de mine, eu am convocat ședința de joi ordinară, în care am pus lucruri serioase pe ordinea de zi, printre care și bugetul RADET", a explicat primarul interimar.

El a menționat că nu are o problemă cu retragerea sa de la primărie, dacă cineva îl acuză că a făcut lucruri ilegale sau în defavoarea cetățenilor.

"Nu am o problemă să mă retrag de la primărie în condițiile în care cineva mă poate acuza sau suspecta cum că am făcut lucruri ilegale sau că nu am făcut lucruri bune în favoarea bucureșteanului. Dacă cineva mă acuză, vreau să îmi și arate (...). Oamenii știu foarte bine ce am făcut și instituțiile știu foarte bine ce am făcut. (...) Dacă oamenii nu au înțeles că sistemul s-a schimbat și că lumea vrea să și muncim, oamenii o să răspundă. Dacă am reușit să dau afară câte un director în fiecare săptămână, nu mă opresc aici, mai am de dat afară și o să-i dau afară. Cine nu înțelege că s-a terminat perioada anilor 2000, este liber să plece acasă", a adăugat Ștefănel-Dan Marin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 07:25
SIBNET
Extra lucru la domiciliu
Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ