Alina Gorghiu RUPE TĂCEREA despre relaţia cu PREŞEDINTELE Iohannis

| 20 noi, 16:31

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri că relația liberalilor cu președintele Klaus Iohannis este în continuare corectă și foarte bună.

"Nu există o ruptură între PNL și președinte. În mod cert, neechivoc, există același parteneriat, aceeași relație instituțională corectă și foarte bună", a afirmat Gorghiu, la Palatul Parlamentului, întrebată ce părere are despre atacurile la adresa șefului statului venite din partea unor liberali printre care și Ludovic Orban.

Ea a spus că nu va împiedica niciun liberal să își exprime opinia, chiar dacă aceasta nu corespunde cu a ei.

"Eu nu o consider un atac oricât de mult ar încerca o televiziune sau alta să îmi explice mie că libertatea de exprimare n-ar trebui să existe. Eu am alt punct de vedere. Eu nu văd atacuri la adresa președintelui, cum de altfel nu sunt reale nici știrile că sunt sancțiuni în interiorul PNL pentru cei care atacă", a precizat Gorghiu.

Ea a adăugat că PNL a făcut un pas înainte, că există un guvern de specialiști în prezent pe care liberalii îl sprijină și ei sunt în parteneriat și cu președintele Iohannis.

"Pasul următor va fi anul viitor, în toamnă, când veți vedea un parteneriat Klaus Iohannis — PNL — Guvern liberal. În PNL fiecare are dreptul să spună orice până la decizia politică. Nu o să vedeți niciodată o poziție unanimă ca la PSD. Nu aș mai fi președinte al acestui partid dacă toată lumea s-ar încolona și ar zice ca mine dimineață, la prânz și seara", a arătat Gorghiu.

Pe de altă parte, ea a spus că este falsă informația vehiculată în presă potrivit căreia Klaus Iohannis și-ar face alt partid.

Citeşte şi: UDREA o pune la pământ pe Alina Gorghiu. CE A ASCUNS protejata lui Iohannis de ochii lumii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 20:40
Violeta
Succesul in afaceri
Cautam colaboratori pentru o activitate online, care vor sa castige progresiv comisioane cu o munca usoara si placuta de 3 ore pe zi! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii prin email. La sfarsitul cursurilor va puteti retrage sau puteti continua. Compania ofera si scrisoare de recomandare dupa 3 luni de activitate. Solicitati „ INFO” la adresa de email: [email protected]
21 noi, 20:06
MIRELA
colaborare
Faci bani de acasa! Internetul este o inventie minunata!
Pe internet gasesti acum acest curs online care te invata
pas cu pas, cu multe explicatii, cum faci bani de acasa!
Cursul este GRATUIT si te invata cu multe indicatii foarte
simple si clare cum faci bani de acasa! Vrei si tu cu
seriozitate sa inveti ceva nou si de viitor? Cere imediat
informatii mai multe la adresa de email: [email protected]
21 noi, 14:08
mihail30
Cum faci bani pe internet !
Cum sa faci bani pe internet! Profita si tu urgent de acest chilipir: un curs GRATUIT care te invata online si rapid cum sa faci bani pe internet! Trebuie doar sa-ti acorzi circa o ora pe zi, timp de cateva zile, pentru a invata pas cu pas cum sa faci bani pe internet! Vrei si tu cu seriozitate sa schimbi ceva in viata ta? Cere urgent detalii despre curs, la adresa de email: [email protected]
21 noi, 06:33
garoi
ea
Du-te invartindu-te ca titirezu uratanie,scheleton.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ