PNL București îl propune pe Răzvan Sava primar general interimar

| 24 noi, 21:53

Conducerea PNL București îl propune pe Răzvan Sava pentru funcția de primar general interimar, după ce Ștefănel-Dan Marin a fost demis de consilieri.

Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, a fost desemnat de PNL București să preia funcția de viceprimar și implicit atribuțiile de primar general interimar.

Conducerea PNL București a decis demararea procedurilor necesare pentru constituirea unei noi majorități la nivelul Consiliului General al Municipiului București pe baza Acordului pentru bucureșteni inițiat de liberali și pentru susținerea reprezentantului partidului pentru funcția de primar general interimar.

Citește și:   Primarul general interimar al Capitalei a fost demis

"Partidul Național Liberal rămâne consecvent Acordului pentru bucureșteni propus Consiliului General și societății civile și va face toate demersurile necesare pentru ca acesta să fie respectat și implementat", arată sursa citată.

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin, a fost înlăturat de la șefia Primăriei Capitalei în ședința CGMB de marți.

"Se aprobă schimbarea lui Marin Ștefănel-Dan din funcția de viceprimar al Municipiului București. Hotărârea CGMB nr. 167/2015 privind desemnarea unui viceprimar să exercite atribuțiile funcției de primar general al Municipiului București se abrogă", prevede proiectul de hotărâre care a fost adoptat marți cu 37 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" și trei abțineri.

Consilierul general PNL Alexandru Ionescu a declarat, după ședința CGMB, că i-a reproșat viceprimarului cu atribuții de primar general interimar lipsa de acțiune și inițiativă în ceea ce privește rezolvarea problemei RADET și a celor de la RATB.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ