Nominalizarea lui VASILE DÂNCU naşte controverse în PNL

| 16 noi, 16:23

Vasile Blaga a declarat că PNL îl va susține pe Vasile Dâncu, propus pentru postul de Ministru al Dezvoltării Regionale, deoarece ”lumea se mai îndreaptă”. Liderul liberat a răspuns astfel nemulțumirilor exprimate de colegul său, Theodor Stolojan, care a criticat susţinerea oferită de PNL unui Guvern din care face parte Vasile Dâncu.

"În perioada 2001-2004 domnul Dâncu avea o funcţie importantă în Guvernul Năstase, se ocupa chiar de informarea cetăţenilor, ba chiar (europarlamentarul Theodor Stolojan –n.r.) ne-a comunicat un moment în care cei doi co-preşedinţi ai alianţei de atunci ( Alianţa Dreptate şi Adevăr- PNL-PD condusă de Theodor Stolojan şi Traian Băsescu-n.r.) au fost invitaţi la TVR şi Stelian Tănase care îi invitase a zburat după câteva zile. S-au întamplat lucrurile acestea, colegii noştri o să spună lucrurile acestea”, a declarat copreședintele PNL, întrebat cum comentează criticile aduse de Stolojan partidului.

Citeşte şi: Pozițiile partidelor parlamentare înaintea votului pentru învestirea Cabinetului Cioloș

Blaga a insistat că liberalii îi vor da credit lui Vasile Dâncu, în pofida trecutului său. 

"Noi sperăm că toată lumea, îi dăm credit, se îndreaptă. Sperăm că toate declaraţiile sunt valabile. De aceea îl şi sprijinim pe domnul Cioloş", a susținut Vasile Blaga.

Dâncu va fi audiat luni de către Comisia de administrație publică şi organizarea teritoriului, în intervalul 18:00-19:00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ