Zgonea: Documentaţia privind comisia în cazul Călăraşi ar putea fi definitivată în următoarele săptămâni

| 20 noi, 2013

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că speră ca în următoarele săptămâni să fie definitivată documentaţia privind înfiinţarea unei comisii parlamentare în cazul Călăraşi.

"Lucrează colegii noştri. Când vor avea o formă finală vom discuta şi cu ceilalţi parteneri. Am văzut între timp că şi PNL susţine acest proiect, ştiam că şi PC susţine, important este să îl definitivăm şi să îl definitiveze grupurile politice parlamentare. Când echipa va avea draftul şi va cere întâlnirea, bănuiesc că în momentul respectiv şi eu, şi domnul Ponta, şi domnul Antonescu şi Daniel Constantin vom fi la acea discuţie. Am speranţa ca în următoarele săptămâni să poată fi definitivată, pentru că dacă este o comisie comună, ea trebuie făcută până când Parlamentul lucrează în plenul reunit şi ştiţi că asta înseamnă până se votează bugetul de stat", a declarat Valeriu Zgonea la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că 'există posibilitatea' discutării acestui subiect în şedinţa de joi a Birourilor Permanente reunite ale celor două Camere, dar deocamdată nu are 'nicio informaţie în acest sens'.

"Există orice posibilitate dacă există această cerere şi acest proiect şi dacă are avizul şi îndeplineşte condiţiile regulamentare să fie pus şi în Biroul Permanent (Birourile reunite - n.r.) de mâine de la ora 16,00. Deocamdată nu am nicio informaţie în acest sens, dar o să mă interesez", a afirmat Zgonea.

Întrebat dacă USL va deţine preşedinţia acestei comisii de anchetă, el a răspuns: "Nu pot să vă spun dacă va fi de la PSD, de la PNL, poate să fie şi de la UDMR, depinde cine o cere şi cine beneficiază conform algoritmului pe care îl folosim în Parlament. Poate să fie şi de la PDL, de ce să nu fie?"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ