Zgonea: Luni şi marţi, sesiune extraordinară la Camera Deputaţilor

| 26 iun, 2013

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, astăzi, în plen, că va convoca sesiunea extraordinară a Camerei, după ce deputaţii nu au reuşit să se pună de acord asupra articolelor proiectului de lege privind punerea în aplicare a noului Cod de procedură penală.

Valeriu Zgonea a menţionat că sesiunea extraordinară va fi convocată săptămâna viitoare, în zilele de 1 şi 2 iulie.

"Luni şi marţi va fi sesiune extraordinară . Procedura este foarte simplă a sesiunii extraordinare - eu fac sesiune extraordinară, eu convoc Biroul Permanent. Pun ordine de zi cu această lege de punere în aplicare a legii 135 ca să nu ne facem de băcănie la UE" a spus Zgonea.

"Cei care aţi votat împotrivă nu vă bucuraţi, pentru că aţi votat împotriva MCV", a spus Zgonea, după ce deputaţii nu s-au pus de acord asupra unor prevederi din acest proiect. După o pauză de consultări solicitată de liderul deputaţilor PSD, Marian Neacşu a anunţat că liderii grupurilor parlamentare nu au ajuns la o concluzie şi a solicitat retrimiterea legii la Comisia juridică.

Acest proiect de lege este ultimul din pachetul de reformă penală şi pregăteşte punerea în aplicare noului Cod de procedură penală, prevăzându-se regulile procedurale pentru rezolvarea situaţiilor tranzitorii generate de intrarea în vigoare a noului Cpp, adaptarea legislaţiei speciale procesuale penale la noua reglementare cadru, a spus reprezentantul Guvernului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ