Zgonea: Se va face un nou Cod silvic; bănuiesc că Guvernul va lucra la el pe perioada verii

| 24 iun, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a declarat marţi că Guvernul va propune un alt proiect de Cod silvic, care, probabil, va fi gata la începutul sesiunii din toamnă.

'Se va face un nou Cod silvic, bănuiesc că Guvernul României va lucra la acest proiect în perioada verii şi în septembrie ne vom apuca din nou de el. Astăzi, proiectul de Cod silvic nu a întrunit cele 203 voturi. Dacă e să judecăm corect, avem o echipă de parlamentari care se află la Strasbourg pentru a vota noul secretar general, avem câţiva care sunt plecaţi în Germania pentru o temă legată de influenţa legislaţiei în statele est-europene care combat corupţia, sunt cei de la Comisia SRI - li s-a cerut de Birourile permanente reunite să lucreze astăzi în paralel cu plenul. Cel puţin 20 de parlamentari au lipsit de la plen. Asta este! Discuţia şi analiza o să o facem în USL', a spus Zgonea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că a susţinut Codul silvic care a fost respins marţi de plenul Camerei Deputaţilor şi speră că se va găsi o soluţie, astfel încât să se dea 'un semnal că abuzurile care au fost făcute în ultimii 25 de ani' nu vor mai fi tolerate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ