ZI CRUCIALĂ pentru Dan Şova: soarta lui se joacă pe un fir de aţă. CINE l-ar putea tăia

| 18 mar, 08:46

Senatorul PSD Dan Şova este audiat, miercuri, în Comisia juridică a Senatului, care urmează să se pronunţe asupra solicitării de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a social-democratului, potrivit Agerpres.

Şova s-a prezentat, marţi, la Comisia juridică, unde şi-a studiat dosarul timp de mai multe ore, precizând faptul că acuzaţiile care îl vizează "sunt neîntemeiate" şi că îşi va susţine punctul de vedere "doar în faţa Comisiei şi, după aceea, în faţa plenului Senatului".

Potrivit preşedintelui Comisiei juridice a Senatului, Cătălin Boboc, cel mai probabil, plenul Senatului va lua în discuţie cazul Şova în şedinţa de luni.

Victor Ciutacu i-a scris şefei DNA. Vezi CEREREA NEOBIŞNUITĂ

"Dosarele au venit. Le-am verificat din punct de vedere procedural, al predării documentelor, nu sunt probleme. Le-am deschis în faţa membrilor comisiei şi am stabilit un calendar. Astăzi - studiu, inclusiv domnul Şova este invitat să îşi studieze dosarul, materialul. Mâine, de la ora 13,00, dacă va formula un punct de vedere, îl vom asculta şi apoi vom da un vot pe această solicitare. (...) Noi mâine, după vot, o să depunem la BP şi cred că va fi repartizat pentru săptămâna viitoare, luni", a declarat Boboc, marţi.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, i-a transmis procurorului general să sesizeze Senatul pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova cu privire la săvârşirea a trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu în dosarul privind fapte de corupţie la companiile energetice Turceni şi Rovinari.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 09:47
cantautor
sumele platite de cabinetul Sova pentru prestatiile penalistului Ponta,la Combinatele Olteniei ,il vor salva de incuviintare...
doar ca,pentru opinia publica,acest refuz va fi catalogat logic ca o frica de adevar...va fi "condamnat",in ambele cazuri
intre timp Ciurel va putea finanta si statuia ecvestra
i se cuvine lui Sova,timp de mai multi ani este banuit ca "a calarit" bugetele acestor societati..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ