Zi importantă pentru Gigi Becali. DECIZIA care îi va schimba viaţa

| 10 mar, 09:40

Gigi Becali află astăzi când se va decide dacă va fi eliberat sau nu condiţionat. Becali speră ca magistraţii să-l lase cât mai repede în libertate ca, până la finalul lunii, să ajungă în sfârşit să se opereze în Germania.

Gigi Becali va afla marţi când se judecă recursul făcut de procurorii DNA la decizia magistraţilor de la Judecătoria Medgidia, care au hotărât că patronul Stelei îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat.

Vinerea trecută, când a primit câştig de cauză, Gigi Becali s-a bucurat doar două ore de decizia judecătorilor, fiindcă procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au făcut imediat recurs.

Pe 27 martie Gigi Becali are programare la o clinică din Germania, pentru o operaţie.

Între timp, pe data de 11 martie trebuie să se întrunească o comisie la nivelul Penitenciarului Poarta Albă, care urmează să analizeze situaţia lui Gigi Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ