Zi NEAGRĂ pentru preşedinte: prietenul lui Iohannis s-a spânzurat

| 28 ian, 14:29

Directorul adjunct al Tursib, Cristian-Gheorghe Pavel, un apropiat al președintelui Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat în una din locuințele sale, informează România TV.

”În jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, după ce bărbatul a fost găsit în una din locuinţele care au aparţinut părinţilor lui”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. 

Potrivit acesteia, până în prezent nu există suspiciune de omor.

Cristian-Gheorrghe Pavel este soțul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuți ca fiind în grupul de prieteni apropiați ai președintelui Klaus Iohannis. Soții Pavel au fost prezenți alături de președinte la petrecerea de după câștigarea alegerilor, dar și la petrecerea de Revelion.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 16:27
liviuioan
-RASPUTIN de GAGESTI--
Aduceri aminte--face renumitul -GANDITOR--o asociere cu renumitul--ANGHELACHE--stegarul lui TRAIAN BASESCU cu sotia consilier la PALAT ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ