KLAUS IOHANNIS! De ce "I-A CERTAT" preşedintele pe ziarişti(VIDEO)

| 28 ian, 19:11

Klaus Iohannis a avut, miercuri, mai bine de 7 ore, consultări cu partidele parlamentare pe tema legislaţiei electorale. În timpul maratonului de la Cotroceni, preşedintele a avut şi un moment în care "i-a certat" pe ziariști pentru că au întârziat "cinci minute".

La începutul consultărilor cu delegaţia UNPR, Klaus Iohannis le-a atras atenția jurnaliștilor care au întârziat cinci minute la oportunităţile de imagine.

"Aţi întârziat! Vă zisesem să veniți peste o oră şi ați venit după o oră și cinci minute", le-a spus Iohannis, destul de sobru, jurnaliștilor, arătând ceasul, după care le mulţumeşte, zâmbindu-le.

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni cu reprezentanții partidelor si formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul despre modificărilor legilor electorale.

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis, prima reacţie după publicarea raportului MCV


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ