Robert Cazanciuc: Raportul MCV este cel mai bun până în prezent

| 28 ian, 15:49

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat că raportul MCV publicat miercuri este "cel mai bun până în prezent", și marchează o serie de "progrese incontestabile", printre care lupta împotriva corupției și implementarea noilor coduri.

Comisia Europeană a adoptat miercuri raportul privind progresele înregistrate de România în ultimele 12 luni în domeniul reformei judiciare și al luptei împotriva corupției, în cadrul MCV.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, prima reacţie după publicarea raportului MCV

Comisia Europeană a publicat, miercuri, raportul MCV privind România. Raportul a consemnat  progresele realizate de România şi, în plus, a precizat că trebuie menţinut consensul în ceea ce priveşte reformele. Totuşi, Parlamentul României nu a scăpat de critici în raportul Comisiei.

Citeşte şi: Vicepreşedintele CE: "România se află pe drumul cel bun". Ce dezvăluie noul raport MCV publicat de Comisia Europeană

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ