Raportul MCV face prima victimă. Se cere DEMISIA lui Victor Ciorbea

| 28 ian, 12:30

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este criticat in raportul MCV. Acestu lucru este afirmat de vicepresedintele PNL Raluca Turcan care ii cere acestuia demisia pentru modul in care si-a exercitat functia si pentru prejudiciul de imagine adus Romaniei prin activitatea sa.

"Victor Ciorbea trebuie să-și dea demisia după publicarea raportului MCV! Raportul MCV critică modul în care Avocatul Poporului a înțeles să-și facă datoria. Victor Ciorbea a fost în ultimii doi ani doar un instrument al premierului Victor Ponta în promovarea Ordonanțelor de Urgență abuzive. Prin lipsa sa de activitate, prin tergiversarea termenelor, prin lipsa dialogului cu partenerii sociali și cu instituțiile statului dar și prin refuzul de a contesta la Curtea Constituțională unele Ordonanțe date cu dedicație de către cabinetul Ponta, Victor Ciorbea nu a făcut decât să aducă un prejudiciu major de imagine României", scrie Raluca Turcan intr-un comunicat de presa remis Agerpres.

Aceasta il critica pe Victor Ciorbea ca nu a facut nimic "pentru a indrepta abuzurile facute de Guvernul Ponta" si il numeste un fals Avocat al Poporului.

"În calitate de deputat, în comisia de Învățământ din Camera Deputaților am contestat două astfel de ordonanțe care au măcelărit Legea Educației Naționale, au produs discriminări între categorii de profesori, au încălcat vădit prevederi constituționale și alte legi ale țării. Victor Ciorbea nu a făcut nimic pentru a îndrepta abuzurile făcute de Guvernul Ponta!

Un fals Avocat al Poporului nu mai are ce căuta în funcție! Partizanatul politic al dl. Victor Ciorbea vulnerabilizează România, slăbește procesul democratic, ceea conduce la prelungirea monitorizării României pe justiție prin MCV. În această situație, actualul Avocat al Poporului, trebuie să-și înainteze de urgență demisia", a mai spus Turcan.

Raport MCV: Comisia Europeană laudă progresele României, critică Parlamentul şi consderă un test numirea şefului DIICOT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 13:36
Constantin TOPALA
Sustin cererea dnei Raluca Turcan care este pe deplin justificata de acttivitatea partizana a dlui Ciorbea.
28 ian, 13:04
Paul
Super-oferta de lucru pentru toti!
Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ