Ziar din Turcia: Dacă mergem la război dimineață, ocupăm Europa în trei zile

| 02 aug, 17:37

Un cotidian apropiat puterii de la Ankara a publicat ieri un articol în care susține că, dacă Turcia ar porni la război într-o dimineață, ar ocupa Europa în doar trei zile.

Ziarul Yeni Söz își începe retorica de la un sondaj realizat de WIN/Gallup International, în care oamenii din fiecare stat european au fost întrebați dacă ar lupta pentru țara lor.

Astfel, cei doi autori evidențiază cifrele mici de pe continent în comparație cu rezultatul din Turcia. Concluzia lor este că nimeni din Europa nu vrea să lupte pentru țara lor, așa că „ne-am putea ruga seara în Palatul Bellevue din Berlin și am ocupa Roma în doar două zile”.

Ziariștii enumeră astfel rezultatele sondajului, potrivit căruia doar 18% dintre germani ar lupta pentru țara lor, sau doar 20 la sută dintre italieni.

Cotidianul Yeni Söz este foarte critic la adresa Europei. De altfel, în ilustrațiile sale, tot ce ține de Germania este portretizat ca fiind nazist.

Tag-uri: Turcia
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ