Ziua Forţelor Terestre, sărbătorită pe 23 aprilie

| 19 apr, 2013

Ziua Forţelor Terestre, categorie de forţe a Armatei României, al cărei patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, va fi aniversată marţi, pe 23 aprilie, în toate instituţiile militare de forţe terestre din ţară.

 

Cu ocazia Zilei Forţelor Terestre, în Bucureşti vor avea loc mai multe ceremonii militare, o retragere cu torţe pe traseul Cercul Militar Naţional - Opera Naţională Română - Palatul Cotroceni - sediul Statului Major al Forţelor Terestre şi, nu în ultimul rând, recitaluri de muzică militară ce vor răsuna în mai multe parcuri din Capitală.

La activităţile care vor avea loc pe 23 aprilie vor participa reprezentanţi ai Ministerului Apărării, ai autorităţilor publice locale, cadre militare în rezervă şi veterani de război.

În această perioadă premergătoare Zilei Forţelor Terestre, în toate instituţiile militare se desfăşoară o serie de manifestări dedicate evenimentului: simpozioane, cupa presei la tir, expoziţii de carte şi fotografie, competiţii sportive şi aplicativ militare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ