Ziua Marinei Române: sute de jandarmi în dispozitiv. Klaus Iohannis, la festivităţi

| 15 aug, 10:59

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, eveniment care va avea loc pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, în Constanţa, a anunţat Administraţia Prezidenţială. Şeful statului a fost prezent în fiecare an la festivităţile de Ziua Marinei.

Mesajul de bun-venit va fi adresat de către viceamiralul Alexandru Mîrșu, șeful Statului Major al Forțelor Navale, urmând ca Drapelul de Luptă al structurii centrale de conducere a Marinei Militare Române să fie decorat cu Ordinul „Virtutea Maritimă” cu însemn de pace, în grad de „Ofițer”.

După alocuțiunile persoanelor oficiale, va avea loc un scurt serviciu religios, iar, pe mare, va fi depusă o ancoră de flori, în memoria eroilor marinari. Zeul Neptun va veni din larg și va da startul spectacolului naval. În deschidere, drapelele României, NATO și cel al Uniunii Europene vor fi purtate de ambarcațiuni rapide, dar și de un elicopter Puma Naval.

Aproximativ 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura ordinea publică şi siguranţa persoanelor care vor participa, miercuri, la festivitățile prilejuite de „Ziua Marinei Române”, ce va avea loc în zona Faleză Cazino-Portul Tomis.

Miercuri, în intervalul orar 07.00 – 15.00, traficul rutier va fi restricționat în zona peninsulară a Municipiului Constanța – intersecția Străzii Traian cu Strada Termele Romane până la Poarta 1 Port Constanța; intersecția Străzii Traian cu Bulevardul Tomis până în Piața Ovidiu; Prelungirea Străzii Traian, pe Valea Portului, până la Poarta 1 Port Constanța; intersecția Străzii Traian cu Strada Negru Vodă și intersecția Străzii Negru Vodă cu Strada Ecaterina Varga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ