Ziua moţiunilor la Senat: Mari emoţii pentru Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici

| 15 apr, 09:59

Astăzi, la Senat, se dezbate si se votează moţiunea simplă pentru Tudorel Toader. Asta, după ce a fost amânată procedura de trei ori pentru că nu a fost cvorum. Liviu Dragnea a anunţat că, săptămâna aceasta, se va tranşa situaţia ministrului Justiţiei.

Tudorel Toader rămâne ferm pe poziţie: va rămâne la minister până când în Monitorul Oficial va apărea alt nume de ministru.

Nici Eugen Teodorovici nu scapă de încercarea Opoziției de a-l demite. Se întamplă tot luni, la Senat, începând cu ora 16:00. Moţiunea simplă a USR şi PNL se numeşte "Eugen Teodorovici, românii îţi cer să demisionezi!".

Cele două partide de Opoziţie motivează că Teodorovici a dat destule dovezi de incompetenţă, iar prezenţa sa în continuare în fruntea Ministerului de Finanţe pune România într-un pericol economic major şi într-o postură jenantă faţă de partenerii noştri europeni şi euroatlantici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ