Zuckerberg e anti-Facebook: "Lăsaţi calculatoarele şi ieşiţi în oraş la alergat!"

| 05 ian, 19:29

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii reţelei de socializare - 'să se ridice de la calculator şi să alerge', scrie theverge.com, care citează o postare a lui Zuckerberg pe reţeaua de socializare în care acesta anunţă că va alerga 587 de km în 2016, potrivit Agerpres.

Zuckerberg, care şi-a intitulat campania 'Un an de alergare' ('A Year of Runing'), i-a încurajat pe utilizatorii reţelei Facebook să alerge aceeaşi distanţă în 2016. 

'Aceasta este o distanţă mare de parcurs, dar nu este un obiectiv nebunesc', a scris Zuckerberg pe Facebook. 'Este o milă (n.red. - aproximativ 1,6 km) pe zi, iar la un ritm moderat reprezintă mai puţin de 10 minute de alergare în fiecare zi', conform aceluiaşi mesaj postat de Zuckerberg. 

Mark Zuckerberg, care a denumit anul 2015 'Year of Books', a creat pe Facebook un grup de discuţii dedicat campaniei din acest an, 'A Year of Running', unde utilizatorii îşi pot împărtăşi experienţele. Fondatorul Facebook a anunţat că va posta frecvent, până în prezent grupul reunind 43.000 de utilizatori ai reţelei de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ