SURPRIZĂ de proporții de la Mark Zuckerberg

| 25 ian, 21:11

Creatorul Facebook Mark Zuckerberg a postat pe internet câteva imagini de la prima lecție de înot a fiicei sale și, cum contul său este extrem de urmărit, imaginile pline de tandrețe paternă au primit două milioane de ''like-uri'' și "share-uri" în numai câteva ore, scrie luni ziarul spaniol "Abc".

Citește și: A ieşit la iveală din pură întâmplare! Conspiraţie mondială pusă la cale de MERKEL şi ZUCKERBERG

"Max, la prima sa oră înot. Îi place teribil", a comentat el alături de pozele în care poate fi văzut cum o ajută să plutească pe micuța de numai două luni, îmbrăcată într-un cochet costum de baie în dungi, ornat cu o voluminoasă floare roșie.

Aceasta nu este prima ocazia în care miliardarul împărtășește fanilor săi o parte din bucuria de a fi tată. Imediat ce soția lui, Priscilla Chan, a născut, el și-a luat un concediu de două luni pentru a ajuta la integrarea în familie a tânărului vlăstar. Și o face cu vizibilă bucurie, după cum arată contul lui oficial de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ