Solistul formaţiei Goodbye to Gravity, primele fotografii pe Facebook, după tragedia din Colectiv

| 10 ian, 09:56

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, şi-a reluat activitatea pe Facebook.

Cântăreţul, singurul supravieţuitor al formaţiei după tragedia din Colectiv, a publicat sâmbătă două poze, înlocuindu-şi astfel vechile fotografii de profil şi de copertă de pe reţeaua de socializare.

Într-un din imagini, Andrei Găluţ apare alături de o fată al cărei chip nu se vede, dar care, cel mai probabil, este fosta lui iubită, decedată în incendiu.

În cealaltă fotografie apar membrii trupei Goodbye to Gravity, pe o scenă, în timpul unui concert.

În momentul producerii incendiului din clubul Colectiv, pe 30 octombrie 2015, Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare al celui de-al doilea album din carieră — "Mantras of War".

În total, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragediei, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate. Singurul membru al trupei care a supravieţuit este Andrei Găluţ. Acesta se află, în prezent, internat într-o clinică din Olanda.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ