Care este poziția partidului lui Geoană și Vanghelie, după scandalul în care e implicat "primarul care este"

| 13 mar, 19:19

Partidul Social Românesc, ai căror fondatori sunt Marian Vanghelie și Mircea Geoană, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă remis presei, poziția oficială cu privire la situația care îl implică pe edilul Sectorului 5.

„Referitor la situația în care se află Marian Vanghelie în aceste zile, Partidul Social Românesc consideră că, din punct de vedere juridic, instanțele judecătorești sunt cele abilitate să se pronunțe cu privire la vinovăția sau nevinovăția unui cetățean al României, indiferent de poziția politică sau publică deținută, cu respectarea prezumției de nevinovăție și a căilor procesuale aflate la dispoziția părților.

Din punct de vedere politic, construcția noului partid merge înainte conform calendarului, principiilor și obiectivelor propuse.”, se arată în comunicatul de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ