Casa Regală, etichetă pentru dulciuri: ciocolata amăruie "Alteţa Sa Regală Principele Radu", cu 55% cacao

| 03 apr, 20:54

Principesa Margareta şi Radu Duda îşi împrumută numele unor batoane de ciocolată, prezentarea a produselor urmând să aibă loc luni, la Palatul Elisabeta. În cadrul evenimentului vor fi prezentate ciocolatacu lapte „Alteţa Sa Regală Principesa Margareta”, ciocolata amăruie „Alteţa Sa Regală Principele Radu”, cu 55% cacao, precum şi ciocolata amărăuie „Castelul Peleş”, cu 75% cacao.

„Palatul Elisabeta va găzdui, luni, 6 aprilie, evenimentul de prezentare a primelor produse de ciocolată cu nume regal realizate de de compania Kandia Dulce. Evenimentul se va desfăşusa în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu. Compania Kandia Dulce va prezenta gama de tablete de ciocolate „Kandia Regal”, o încununare de a celor o sută douăzeci şi cinci de ani de istorie comună a Casei Regale a României şi a primei fabrici de ciocolată din ţara noastră. Astfel, vor fi prezentate, în premieră, ciocolata cu lapte „Alteţa Sa Regală Principesa Margareta, ciocolata amăruie „Alteţa Sa Regală Principele Radu”, cu 55% cacao, precum şi ciocolata amărăuie „Castelul Peleş”, cu 75% cacao”, se precizează în comunicat.

Citeşte şi: Sondaj INSCOP: Aproape 45% dintre români au o părere bună despre Casa Regală a României

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ