Cristoiu dă de pământ cu Daniel Morar şi dezvăluie încrengăturile din spatele demisiei lui Maior

| 28 ian, 09:30

Jurnalistul Ion Cristoiu îl acuză pe judecătorul CCR, Daniel Morar, că stă în spatele respingerii legilor Big Brother, că l-a sfătuit pe Toni Greblă să nu demisioneze şi că stă la capătul ipotezei că Toni Grebla este anchetat deoarece CCR a respins Legile Big Brother.

"Acum, că George Maior a demisionat de la conducerea SRI și una dintre explicații trimite la deciziile CCR, să dăm cărțile pe față și să spunem că personajul care a întocmit cele trei referate de respingere, personajul care și-a făcut din războiul cu SRI unguentul ego-ului său hipertrofiat e nimeni altul decît Daniel Morar.

Daniel Morar a fost cel care i-a zis lui Toni Greblă să nu demisioneze și tot el la capătul diversiunii lansate de CAP-istul Augustin Zegrean cu anchetarea nășicului corupt pentru că ei, membrii CCR, au respins Legile Siguranței Naționale", a scris Cristoiu pe blogul personal.

El considera ca cel care ar fi trebuit sa demisioneze este judecatorul si nu directorul SRI.

Radu Banciu, despre plecarea lui Maior: De la Eminescu încoace nu am mai auzit ca cineva să fie de neînlocuit

"Așa s-a ajuns la paradoxul că în locul judecătorului care pupa laba păroasă a interlopului și-a dat demisia Directorul SRI", precizeaza Ion Cristoiu.

El considera ca actiunile lui Daniel Morar vin din ura pentru Traian Basescu si nu numai. El il ironizeaza pe acesta in termeni fara precedent.

"Daniel Moral, această piticanie sufletească pusă de Traian Băsescu în fruntea DNA tocmai pentru că era șantajabil, a înnebunit la gîndul că n-a fost numit procuror general. Convins că n-a ajuns în prepeleacul Puterii din cauza lui Traian Băsescu, și-a năpustit ura sa de ins mărunt, bolnav de ciudă, împotriva lui Traian Băsescu.

Au venit apoi succesele DNA sub conducerea Codruței Kovesi.

Asta i-a provocat piticaniei sufletești Daniel Morar un cancer al personalității.

Convins că șefa DNA e ajutată de SRI să obțină aceste succese, el s-a năpustit asupra SRI în postura sa nemeritată (l-a pus acolo Traian Băsescu ca să-i dea o sinecură și el a acceptat-o, deși dacă ar fi fost într-adevăr un luptător împotriva Corupției, ar fi rămas procuror DNA, refuzînd un post pentru care n-avea nici minima pregătire intelectuală) de Judecător la CCR.

Din cînd în cînd, drogat de o părere prea bună despre el însuși, Daniel Morar lansează prin cățelandrii săi din presă știri menite a-i schița o importanță continentală. M-am stricat de rîs cînd au apărut în presă, plasate de el pe sub mînă, știri privind posibilitatea de a fi numit Procuror General în Republica Moldova. Dacă o ține tot așa, Daniel Morar va plasa în presă știri că va ajunge Harry Potter", a conchis Cristoiu.

ION CRISTOIU: Sigur este că GEORGE MAIOR ştia că îşi depune demisia şi a vrut să iasă în glorie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 11:49
Simedru
Prevad zile "triste", pentru "Garoiu", paedon Cristoiu, i-a plecat controlorul, si "sprijinul" din SRI!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ