CTP despre Simona Halep: A trecut în alt cer

| 26 oct, 2014
Cristian Tudor Popescu, pasionat şi un practicant al sportului alb, a „radiografiat“ ultimul act de la Singapore în care Williams a învins-o pe Halep cu 6-3, 6-0.

"Este o performanţă unică pentru o jucătoare de tenis din România faptul că a ajuns în finala acestui turneu. M-a surprins, nu că a pierdut la Serena Williams - mă aşteptam la acest lucru, modul cum a cedat. A fost prea tensionată, serviciul nu i-a mai funcţionat atât de bine ca în primul meci. Îmi pare rău că s-a crispat în acest joc, ar fi fost frumos dacă finala era mult mai strânsă. Păcat, Simona nu şi-a dat drumul la joc, avea ce să arate“, şi-a început CTP discursul pentru gândul.

Citeşte şi: PRIMA REACŢIE a Simonei după finala din Singapore

Era de aşteptat ca Serena Williams să câştige. Haideţi să vedem despre ce vorbim. Simona noastră are o finală de grand slem. Dar Serena are 18 grand slem-uri câştigate. Ce mă întristează este modul în care a pierdut Simona. Mă aşteptam să aibă aceeaşi relaxare concentrată pe care a avut-o până acum. A început meciul ca favorită a finalei. A jucat cu sentimentul că are ce pierde. De aici o anumită crispare tensionată", a spus CT Popescu la sport.ro.
Reputatul jurnalist a ţinut să o încurajeze pe Simona, după eşecul de la Singapore. „A jucat finala cu Serena, bravo ei! Până la urmă, a fost o partidă între o jucătoare care a disputat o finală de Grand Slam şi o jucătoare care a câştigat 18 titluri de Grand Slam. Performanţa Simonei rămâne, am văzut cum şi-a îmbunătăţit jocul în ultimele trei luni, este ceva extraordinar. Simona, cu acest turneu, a trecut în alt cer, va juca altfel toate meciurile care vor urma de acum încolo“, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ