Declaraţie SURPRINZĂTOARE a Gabrielei Firea despre Klaus Iohannis

| 02 oct, 2014

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea consideră că zece ani cu o guvernare de dreapta pe care şi-o doreşte preşedintele PNL Klaus Iohannis ar însemna 'încă 10 ani de austeritate în România' şi 'un coşmar pe care România nu are niciun motiv să-l mai îndure'.

'Românii ştiu foarte bine ce le-a adus guvernarea de dreapta, acea dreaptă care l-a sprijinit pe Băsescu şi acum îl sprijină pe Iohannis: austeritate, tăieri de pensii şi salarii, spitale închise, birocraţie excesivă, legi suspendate de la aplicare prin ordonanţe de urgenţă, asumări de răspundere a guvernului pe proiecte majore pentru a se evita dezbaterea publică. Încă zece ani în această manieră de guvernare ar fi însă un coşmar pe care România nu are niciun motiv să-l mai îndure. Klaus Werner Iohannis îşi doreşte încă 10 ani de austeritate în România', a afirmat Gabriela Firea.

Ea a explicat că 'strategii şi propagandiştii ACL s-au gândit să seducă electoratul indecis sau care cochetează cu alţi candidaţi cu un argument mai degrabă sentimental: să nu lăsăm unui singur partid toată puterea, ceea ce ar putea conduce spre derapaje totalitariste, aşa că să alegem un preşedinte de dreapta care să fie o contrapondere pentru guvernul de stânga'.

'Numai că acest argument a fost spulberat chiar de către cel care ar fi trebuit să beneficieze de pe urma lui. Astfel, Klaus Werner Iohannis a declarat, într-o conferinţă de presă la Cluj, că îşi doreşte 'cel puţin zece ani cu un preşedinte de dreapta şi un Guvern de dreapta, ca să punem România pe picioare'. O abordare clasică marca Traian Băsescu, cel pentru care acapararea totală a puterii a fost un obiectiv major din prima sa zi de mandat la Cotroceni', a adăugat Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 oct, 2014
tadeus
Sa citeasca asta
ea si Sultanescu Ciutacu si restul gastii
http://www.comisarul.ro/politic/ok-ul-americii-intarzie/victoria-nuland-discurs-du_225050.html
03 oct, 2014
tadeus
Uite
cine vorbeste santajista de la Haznaua 3

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ