Declaraţie surprinzătoare a lui Vasile Blaga despre Klaus Iohannis

| 29 aug, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, vineri, la Slatina, că alianţa între PNL şi PDL este pentru 'totdeauna', iar candidatul acestei ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, va 'occidentaliza' ţara.

'De ce mergem pe mâna lui Klaus Iohannis? Pentru că de departe este cel mai valoros candidat anunţat în competiţia electorală. A occidentalizat comunitatea pe care o conduce, Sibiul, înainte de a intra noi în UE şi am convingerea că ce a făcut cu Sibiul va face cu România. În sfârşit vom avea un preşedinte care va occidentaliza această ţară. În al doilea rând, Klaus Iohannis nu are nevoie să jignească pentru a spune ce are de spus, nu are nevoie să folosească expresii murdare, să arunce cuvinte pe care nu le arunci nici duşmanilor. (...) Este un om serios, un om care va reprezenta cu cinste interesele acestei ţări, şi va asigura nu numai dezvoltarea internă ci şi parcursul euroatlantic al acestei ţări de care avem atâta nevoie', a spus Blaga.

El a subliniat că Iohannis a fost desemnat candidat la prezidenţiale în mod democratic, în urma unei competiţii electorale.

Liderul PDL a spus că alianţa cu PNL este pentru 'totdeauna', 'cel puţin pentru 140 de ani de acum înainte'.

'Nu a fost făcută pentru mine sau pentru dl. Klaus Iohannis. N-a fost făcută numai să câştigăm preşedinţia. A fost făcută să câştigăm generalele, atunci când vor avea ele loc, nu numai în 2016, dacă vor avea loc în 2016, şi pentru că vom guverna bine şi cele din 2020 pentru că avem nevoie de 10 ani de putere pentru a schimba în bine România', a adăugat Blaga.

Preşedintele PDL a subliniat că Alianţa îşi va atinge obiectivele dacă se va îndrepta către fiecare categorie socială.

'Dacă ne apucăm efectiv serios de treabă şi vom discuta în fiecare sat, cu fiecare om, indiferent care este poziţia lor socială, pentru că uneori au greşit şi liberalii şi pedeliştii considerând că anumitor categorii sociale, ca de exemplu oamenii în nevoi sau pensionarii, nu trebuie neapărat să le acordăm atenţie, pentru că sunt votanţi ai lui Iliescu şi ai PSD. Au fost, pentru că n-am avut noi grijă şi va trebui să învăţăm din lucrurile astea, marele partid de dreapta. Sunt convins că am învăţat şi sunt convins că împreună cu dumneavoastră ne vom atinge obiectivele', a adăugat Blaga.

Liderul democrat-liberalilor a susţinut că Victor Ponta va pierde alegerile prezidenţiale.

'Ponta va mânca floricele iar Klaus Iohannis va depune jurământul în calitate de viitor preşedinte al României', mai a spus Blaga.

Co-preşedinţii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, s-au aflat, vineri, la Slatina, unde au avut o întâlnire cu membrii PDL şi PNL din judeţul Olt.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 aug, 2014
kostas
declaratie-surprinzatoare-a-lui-vasile-blaga
,,Liderul PDL a spus că alianţa cu PNL este pentru 'totdeauna', 'cel puţin pentru 140 de ani de acum înainte'. ma intreb in ce lume traiesc acesti oameni
30 aug, 2014
Karry
Ha-ha-ha!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ