Ion Cristoiu anunţă preluarea PMP de către Traian Băsescu

| 13 ian, 10:35

Ion Cristoiu dă ca sigură retragerea Elenei Udrea din fruntea partidului şi preluarea conducerii Partidului Mişcarea Populară de către Traian Băsescu.

Ion Cristoiu scrie pe blog că Elena Udrea nu va mai candida la șefia PMP, pentru că îi "va lăsa locul lui Traian Băsescu". El a spus că indicii în acest sens sunt devansarea congresului PMP și anunțul Elenei Udrea că e posibil să nu mai candideze.

Cu toate acestea, Cristoiu este de părere că PMP, un partid mic, este potrivit pentru Băsescu, pentru că astfel poate să-şi dovedească aptitudinile de creator de partide.

"Dincolo de faptul că un asemenea partid nu i se oferă lui Traian Băsescu, cred că un partid precum PMP ar fi cum nu se poate mai nimerit pentru fostul președinte:

  1. I-ar da posibilitatea să-și verifice talentul de făuritor de partide.
  2. I-ar da posibilitatea să i se audă într-o primă fază vocea, fără ca ea să fie asurzitoare.
  3. Ar da posibilitatea multor oameni cinstiți din afara politicii de a pătrunde în politică, deoarece mi-e greu să cred că Traian Băsescu ar avea nevoie de traseiști ca să-și rostuiască un partid parlamentar.

Dvs ce credeți? Traian Băsescu trebuie să preia șefia PMP?", îşi întreabă Cristoiu cititorii.

Citeşte şi: Ion Cristoiu vede un plan secret al lui Victor Ponta în relaţia cu Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 17:30
fata morgana
Bomboana pe coliva
Si apoi fuziunea cu PNTcd, scotand acest partid din moarte clinica si aducandu-l in situatia de participant la guvernare.
Ar fi o noua lovitura de maestru a lui Traian Basescu.
13 ian, 11:05
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ