Ion Cristoiu, atac DISTRUGĂTOR la Vasile Blaga și noul PNL

| 04 dec, 2014

Jurnalistul Ion Cristoiu comentează extrem de acid reacția lui Vasile Blaga și a vechiului PDL la faptul că deputatul Cătălin Teodorescu a fost scăpat de Parlament. Cristoiu îl taxează pe Blaga pentru că nu i-a cerut acestuia demisia din Parlament și susține că în spatele acestui joc se află interese extrem de mari.

”Cînd vrea să vadă ce gîndesc, SRI-ul îmi citește sau, mult mai bine pentru Siguranța țării, îmi interceptează telefoanele. Cînd vreau să văd ce gîndește SRI, eu am o metodă mult mai simplă: Citesc site-urile paravan ale SRI și-i citesc pe ofițerii acoperiți din presă.

Cu această metodă, pe care o recomand și altora, am descoperit ce gîndește SRI despre porcăria din Parlament prin care unui amărît de UDMR-ist i s-a ridicat imunitatea în vederea arestării preventive, pe cînd unui PDL-ist din gașca lui Vasile Blaga nu i s-a ridicat. DNA, în alte cazuri, clocotind de indignare, a stins imediat conflictul convertind cererea de arestare preventivă într-una de punere sub control judiciar.

Întreaga tărășenie avea o rezolvare simplă, aplicată în cazul lui Viorel Hrebenciuc: Demisia din Parlament a numitului Cătălin Teodorescu.

Pentru asta ar fi trebuit ca Vasile Blaga să i-o ceară, așa cum a făcut Victor Ponta cu Viorel Hrebenciuc.

Numitul n-a demisionat.

Vasile Blaga nu i-a cerut-o.

De ce ?

Cătălin Teodorescu e acuzat în afacerea Retrocedările ilegale. Retrocedările ilegale sunt apanajul PDL. Vîrît la zdup, Cătălin Teodorescu ar fi dat în gît întreg fostul Guvern Boc. Așa, rămas în liberate, grație solidarității de partid, Cătălin Teodorescu va ști să fie și el recunoscător: O să tacă! Acesta e șpilul în afacerea de azi.

Ce gîndește SRI despre afacerea asta?

Să nu cumva să fie atins cu o petală PNL, numele sub poala căruia se pitește PDL.

Nu de alta, dar după președinție, PNL trebuie să pună mîna și pe Guvern.

Cum să pună, dacă opinia publică vede că PNL își apără corupții.

Ce gîndește SRI-ul s-a văzut de îndată în comentariile și emisiunile ofițerilor sub acoperire din presă.

Nici un cuvînt despre obligativitatea lui Cătălin Teodorescu de a demisiona din PDL.

Nici un cuvînt despre faptul că nici un lider al PNL nu s-a indignat că numitul n-a demisionat.

Nici un cuvînt despre solidaritatea PDL cu corupții din Parlament.

Pentru că trebuia, totuși, smotocit cineva, colegii noștri de unitate au primit ordin să pună scandalul din Parlament pe seama:

PSD, care vezi Doamne! pentru a compromite PNL, a votat împotriva ridicării imunității. Parlamentul în general care e cuib de hoți, adunătură de nemernici bla, bla. Și cînd te gîndești că tot tărăboiul acesta ar fi putut fi evitat dacă PDL îl punea pe Cătălin Teodorescu să-și dea demisia din Parlament.

Mă așteptam de la Monica Macovei, Arhanghelul online al luptei împotriva Corupției, să denunțe faptul că PDL și-a salvat coruptul. Mă așteptam ca președintele ales Klaus Iohannis să ceară pe Facebook încă tovarășului său de partid să demisioneze din Parlament pentru ca Justiția să-și poată face datoria.

Pînă la ora la care scriu aceste rînduri Klaus Iohannis n-a reacționat.

Îl înțeleg: E ocupat cu transpunerea în viață a indicație date de Vasile Blaga: Cucerirea întregii Puteri!

Că doar n-o să credem că baronii PDL și-au pus banii la bătaie pentru ca aripa PNL a noului partid să aibă un președinte la Cotroceni? Nu, baronii PDL și-au pus banii la bătaie pentru ca aripa PDL a noului partid să aibă Guvernul:

Să ne imaginăm ce-ar fi fost dacă salvatul ar fi fost un parlamentar PSD-ist:

Presa anti-PSD ar fi explodat de indignare.

Fiind vorba însă de un parlamentar PDL, unul de-al nostru, presa anti-Corupție ar făcut ciocul mic!

Jos corupții!

Jos corupții altora, firește!”, susține Ion Cristoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
ion
d-le cristoiu
distribuiti articolul pe facebook
04 dec, 2014
taran
Blaga si Iohanis vor face, nu vor zice!
Blaga si Iohanis vorbesc putin. Asa cum au dovedit in campanie, spre disperarea maestrului Cristoiu si aproape a intregii medii romanesti, si-au vazut de treaba si au castigat. Asa vor face si in cazul acesta. Asteptati sa vedeti.
07 dec, 2014
anna
blaga
Ar fi bine sa nu insulti taranii care au bun simt si-ti mai asigura si tie painea.De 25 de ani inca nu citisem o oda inchinata monstruosului Blaga.Iata ca am ajuns si aici ,cu toate ca natura ne avertizase facandu-l oribil la figura si infect la caracter.
04 dec, 2014
MARIA
IMUNITATE
MA SURPRIND EU PE MINE : CRISTOIU ARE DREPTATE !!!
04 dec, 2014
andrada
pdl.....parlamentar corupt
Au condus cu minciuni ,cu smecherii ,cu Basescu si justitia....pdl ...adica pnl-ul maaaare .....sant aceeasi si romanii ...din pacate pt ei , n-au uitat..!!!..daca mai fac aceleasi gafe ca pana in 2012....johanis va fi izoat si .....fara putere....nu poti sa aplici dubla masura si cu iredentistii unguri si cu ignorarea justitiei ...de care faceai caz , ...mare galagie dupa alegeri,incat ai prostit cativa naivi..... ....!! acum nu mai ia foc Realitatea ca Johanis se distreaza la Palm Beach....nu mai face spume si gargare ieftine....ciocul mic ...ca doar e stapanul si ca la Basescu orice i se permite....halal democratie votata de diaspora platita si pe dinafara ,agresiva si nociva ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ