LOVITURĂ pentru Toni Greblă. Ce se ascunde în spatele afacerii cu capre

| 11 mar, 19:29

Denunţătorul lui Toni Grebla, avocatul Adrian Georgescu Onoriu continuă seria dezvaluirilor privind afacerea cu cele 50 de capre în care ar fi fost implicat Toni Greblă.

Denuntatorul a afirmat miercuri, la Antena 3 ca afacerea cu cele 50 de capre era menita sa ascunda un imprumut de 50.000 de euro. Un intermediar al fostului judecator CCR Toni Grebla l-a contactat pe Onoriu si i-a solicitat sa realizeze un contract de vanzare / cumparare pentru 50 de capre in valoare totala de 15.000 de euro.

Caprele urmau sa fie vandute unui om de afaceri, client al denuntatorului. Acesta din urma si-a contactat clientul sa il intrebe daca stie de contract si acesta i-a confirmat dar i-a subliniat ca doreste ca acel contract sa fie facut in asa fel incat riscurile sale sa fie cat mai mici: "Da stiu, incerca sa inchei acest contract in asa fel incat eu sa am riscurile cele mai mici", ar fi spus omul de afaceri.

Denuntatorul sustine ca Toni Grebla i-a solicitat un imprumut clientului sau om de afaceri. Acesta a dorit sa existe un contract de vanzare / cumparare care sa justifice imprumutul, fiind ingrijorat de problemele din justitie pe care le avea Toni Grebla.

In acel moment Toni Grebla a propus cele 50 de capre ca obiect al acelui contract in baza caruia el ar fi urmat sa primeasca cei 50.000 de euro.

Denuntatorul precizeaza insa ca Toni Grebla nu l-a contactat niciodata direct si ca nu a discutat decat cu intermediarul acestuia.

Citeşte şi: BOMBĂ! Rovana Plumb, într-un dosar de CORUPŢIE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ