Mihai Tudose este noul preşedinte al PSD Brăila

| 12 dec, 2014

Deputatul Mihai Tudose a fost ales, vineri, în Conferinţă extraordinară, preşedinte al PSD Brăila, în locul lui Gheorghe Bunea Stancu, judecat sub control judiciar pentru acte de corupţie.

Singurul care s-a înscris pentru a candida la şefia PSD Brăila a fost deputatul Mihai Tudose. El a fost votat în unanimitate de cei 156 de delegaţi prezenţi la Conferinţa extraordinară, care a fost prezidată de preşedintele executiv al social-democraţilor Liviu Dragnea.

Întrebat ce calităţi îl recomandă pe Mihai Tudose pentru a conduce PSD Brăila, Liviu Dragnea a spus: 'Mihai este un om care, din punct de vedere politic, are foarte multă experienţă. Este un om apreciat de colegi. Mihai nu şi-a depus candidatura pentru că a visat noaptea, ci pentru că organizaţia în sine, colegii de la nivelul conducerii judeţene şi colegii din teritoriu i-au propus să candideze, pentru că este un om perceput ca un om politic care munceşte pentru oameni, nu numai pentru cei din partid. Este un om care munceşte pentru comunitate, un om loial, un om care vrea să facă lucruri nu numai pentru colegii dumnealui, ci pentru întreg judeţul'.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea îi dă directive lui Victor Ponta şi cere demisii: Trebuie să plătească


Noul preşedinte al organizaţiei, Mihai Tudose, a declarat că unul dintre obiectivele sale este ca în PSD Brăila 'nimeni să nu mai ia decizii de capul lui'.

'Deciziile se iau în colectiv, în forurile statutare. Cine nu se supune deciziei de grup are o variantă foarte democratică să ne lase pur şi simplu în pace. Face parte din proiectul meu pentru un nou stil de a conduce organizaţia', a spus Tudose.

Întrebat de ce a durat atât de mult revocarea din funcţia de preşedinte al PSD Brăila a lui Gheorghe Bunea Stancu, Liviu Dragnea a spus că a fost una din 'ezitările' partidului şi că a fost 'o greşeală'.

'Asta a fost una din ezitările partidului nostru. Un gen de ezitări pe care PSD-ul le-a avut de-a lungul anilor şi care nu i-au adus foarte multe servicii. A fost o greşeală şi în acest caz şi în alte cazuri. Trebuia să cerem tuturor organizaţiilor din ţară care aveau astfel de probleme să facă acest lucru. Am început acum. E bine că s-a întâmplat şi că, practic, de astăzi, organizaţia intră pe un făgaş normal. Măcar la organizaţia PSD lucrurile au intrat în normalitate şi va redeveni una din cele mai puternice organizaţii din ţară, mai bine structurată, cu oameni serioşi şi condusă în mod coerent. Le recomand cu prietenie colegilor din PSD Brăila să taie repede toate cumetriile', a declarat Dragnea.



El a precizat că în toată această perioadă nu a luat legătura cu Bunea Stancu şi că îi pare rău de tot ce i s-a întâmplat. 'Domnul Bunea Stancu trece printr-o situaţie destul de neplăcută, mie îmi pare foarte rău şi nu am luat niciunul legătura cu dumnealui. Sper să nu conteste revocarea din funcţie', a afirmat Dragnea.


Gheorghe Bunea Stancu a fost revocat recent de prefectul de Brăila, Vasilica Vîlcu, din funcţia de preşedinte al CJ Brăila, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat definitiv, declarându-l în conflict de interese. Stancu a contestat la Tribunalul Brăila ordinul prefectului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ