Parchetul General suspendă cercetările în cazul lui Traian Băsescu

| 18 apr, 2014

Parchetul general SUSPENDĂ cercetările în dosarul în care preşedintele Traian Băsescu este acuzat de ameninţare şi şantaj la adresa senatorului Gabriela Firea, informează România TV. Până la încetarea mandatului de preşedinte, Traian Băsescu are imunitate.

Parchetul ICCJ a dispus urmărirea penală pentru şantaj în urma plângerii formulate de Gabriela Firea împotriva lui Traian Băsescu, la care a fost conexată şi sesizarea parlamentarilor, însă procurorii au suspendat punerea în mişcare a acţiunii penale, întrucât preşedintele are imunitate.

Senatorul PSD Gabriela Firea a depus miercuri plângere penală pe numele lui Traian Basescu, acuzându-l pe preşedinte i-a terfelit pe toţi cei apropiaţi ei. Firea a mers la Parchetul ICCJ, însoţită de avocatul ei, Lucian Bolcaş, şi îl acuză pe Traian Băsescu de amenintare si santaj.

"Pentru ca, printre puncte punctele si suspensiile presedintelui, cu privire la faptul ca toti barbatii care au fost sprijiniti de mine in viata mea au sfarsit-o prost, el s-a gandit si la tatal lui, la primul meu sot, care, intr-adevar, a sfarsit-o prost, si anume a decedat, dupa cinci ani de suferinta, de boala, dar nu din cauza senatorului Firea, care face parte din comisia de ancheta Nana. Si vreau sa ii spun lui Traian Basescu mesajul din partea fiului meu cel mare, ca el ma iubeste, ca ma sustine si ca nu ii este rusine cu mine, si nu se considera ghinionist ca sunt femeia principala din viata lui", a spus Gabriela Firea vizibil emotionata.

Ea a adaugat ca Traian Basescu ca i-a terfelit pe toti cei apropiati ei si i-a mai ramas sa se razboiasca doar cu mortii, cu fostul ei sot.


Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 apr, 2014
laci
comentarii
asta a fost propus la curtea constitutionala
18 apr, 2014
laci
comentarii
asta a fost propus la curtea constitutionala
18 apr, 2014
laci
comentarii
asta e avocat bolhas nenorocit prietenul lui wctudor

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ