Penibil – după marea trădare, Klaus Iohannis cere iertare

| 14 noi, 2014

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, cere iertare de la fostul Președinte PNL, Crin Antonescu, după ce a uneltit pe la spatele acestuia și i-a luat șefia partidului, respectiv i-a suflat candidatura la Palatul Cotroceni. După marea trădare dată lui Antonescu, Iohannis se simte încolțit și fără susținere în ultimele zile din cursa pentru alegerile prezidențiale.

Întrebat, într-un interviu la Reporter Virtual, dacă l-ar fi ajutat ca fostul președinte PNL, Crin Antonescu, să îl sprijine în turul II, Klaus Iohannis a afirmat că „Nu ar fi fost rău, dar, din motive pe care nu le cunosc, nu a făcut-o”. Dar realitatea politică infirmă spusele lui Iohannis, prin faptul că motivele lui Antonescu de a nu-l susține pe Iohannis sunt bine întemeiate, mai ales din pricina faptului că fostul lider liberal întotdeauna l-a susținut în orice pe edilul de la Sibiu.

Crin Antonescu a fost un puternic susținător al lui Klaus Iohannis încă din 2009, când fostul lider PNL s-a luptat cu Traian Băsescu pentru a-l pune pe edilul de la Sibiu Premier al României. Ba chiar Antonescu declara la vremea respectivă în cadrul unei ședinte comune a Camerei Deputaților și Senatului că îl susține pe Iohannis ca prim-ministru, întrucât primarul de la Sibiu întrunește toate calitățile necesare pentru acea funcție.

De asemenea, Antonescu a forțat ruperea Uniunii Social Liberale (USL) pentru Klaus Iohannis, pentru că vroia să-l impună pe edilul de la Sibiu în Guvern nu doar ca ministru de Interne, ci și ca vicepremier. Mișcare greșită a lui Antonescu, ce l-a costat atât distrugerea alianței USL, votată și apreciată de foarte mulți cetățeni, cât și regresul carierei sale politice.

Citeşte şi: S-a decis! Acesta este VOTUL SURPRIZĂ al lui CRIN ANTONESCU

La începutul anului 2014, Crin Antonescu era președintele PNL, lider al Senatului României, și viitorul candidat la alegerile prezidențiale din partea alianței USL. Însă în doar câteva luni, Antonescu a pierdut totul în favoarea celui pe care a mizat și a decis ruperea USL: Klaus Werner Iohannis. Iar acum, la sfârșit de an, Crin Antonescu este doar un simplu membru de partid.

Astfel, după trădarea grea adusă de Iohannis, Antonescu nu mai vrea să îl mai ridice de jos pe candidatul ACL la prezidențiale. Iohannis a ieșit foarte șifonat din confruntările electoale cu Victor Ponta, prin gafele memorabile pe care le-a comis, iar nimeni de partea dreapta nu îi sare în ajutor pentru a se redresa în confruntarea cu liderul Guvernului.

Prin urmare, fostul Președinte al Senatului, Crin Antonescu, a declarat de mai multe ori că nu îi va acorda susținere prezidențiabilului PNL –PDL, pentru că nu este convins că Iohannis va fi un președinte bun pentru România. Plus că Antonescu a mai arătat că Iohannis a început să preia caracterul duplicitar al Președintelui încă în funcție, Traian Băsescu.

„În momentul în care domnul Iohannis vine și spune două lucruri contradictorii despre întâmplările din 2012, pentru mine asta, la un candidat prezidențial, e un semn de mare întrebare”, a subliniat Crin Antonescu, dezamăgit fiind de politica josnică adoptată de Klaus Werner Iohannis.

Astfel, sprijinul pe care Iohannis îl așteaptă în ultimele zile de campanie de la Antonescu pare a fi o dorință din ce în ce mai greu de îndeplinit pentru candidatul ACL la prezidențiale. Oare fostul co-președinte USL, Crin Antonescu, va vota cu candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta? Asta rămâne de văzut!

Citeşte şi: CRIN ANTONESCU rupe tăcerea: Nu ne aşteaptă un viitor prea bun cu Ponta preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
ferenczy
Conform unui sondaj realizat de CCSCC, la comanda Institutului Liberal Brătianu, Victor Ponta ar fi în picaj, în timp ce Klaus Iohannis recuperează serios.

Conform CCSCC, Victor Ponta și Klaus Iohannis sunt la egalitate perfectă (50% - 50%), situație pe care nu am mai întâlnit-o în niciun sondaj dat publicității în turul II al alegerilor din 2014.

În sondajul CCSCC, Klaus Iohannis are 38% la încredere, în timp ce Victor Ponta are doar 36%. O altă dată importantă este prezența la vot, care se aproximează că va fi de 55%.
14 noi, 2014
palada
sursa:comisarul.ro
Un bou! Victor Ponta s-a făcut de râs la ultima apariție televizată! La Antena 3, ”președintele care unește” și cel care s-a declarat mereu că e ”mândru că e român” a gafat teribil.

Ponta a spus că și-ar fi dorit să-l întrebe pe Iohannis dacă știe prima strofă din Imnul Național. Moderatorul Mihai Gâdea i-a adresat el întrebarea prezidențiabilului PSD. Și, surpriză! Ponta a greșit. Și asta fără să aibă presiunea unui adversar în platou.

În loc de ”Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, În care te-adânciră barbarii de tirani!” , Ponta a spus ”În care te-adânciră barbarii TĂI tirani! ”

Şi noi, ca inconştienţii, râdem de fotbalişti! Când avem prostul naţional lângă noi....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ