S-a decis! Acesta este VOTUL SURPRIZĂ al lui CRIN ANTONESCU

| 13 noi, 2014

Deputatul PNL Radu Zlati, fost consilier al lui Crin Antonescu, a vorbit despre motivul care ar fi stat la baza neimplicării în campania prezidențială a fostului lider PNL.

„Din ce am discutat cu dânsul, am înțeles că domnul Crin Antonescu n-a primit nici un mesaj clar din partea domnului Klaus Iohannis prin care să i se solicite sprijin în campanie. La o invitaţie nedată n-ai cum să răspunzi. Sper că zilele acestea domnul Crin Antonescu îşi va manifesta sprijinul pentru domnul Iohannis. De altfel, Crin Antonescu a spus că va vota anti-Ponta", a declarat deputatul PNL.

Radu Zlati a fost coleg de facultate cu Crin Antonescu şi a fost consilierul al acestuia când Antonescu a fost preşedinte interimar al României, în perioada suspendării lui Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2014
Ery
Cursul evenimentelor vor fi aşa JOHANNIS PIERDE ALEGERILE . PNL VA FACE CONGRES PRIN CARE ÎL VA ARUNCA AFARĂ şi va pleca înapoi la Sibiu . CRIN ANTONESCU VA FI CHEMAT ŞI ALES DIN NOU PREŞEDINTE AL PNL - ULUI.
15 noi, 2014
Ioan
Speram! Dar Crin Antonescu a facut toata aceasta incurcatura si nu si-a respectat cuvantul dat in alianta USL.Pacat!
13 noi, 2014
anca périgueux
Crin
Omul asta avea toate calitatile de a fi ajuns un barbat de stat in afara de intelepciune... asta la dus la periferia istoriei...
15 noi, 2014
Ion
Crin
Crin a fost turnator la securitate. A renuntat la presedientie fiindca a fost santajat cu felul necurat cum a obtinut banii pentru locuinta. In ciuda aparentelor acest trist personagiu este un cabotin, un aventurier politic.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ