Ponta către miniștri: Avem atâtea proiecte cu Republica Moldova, reporniți motoarele

| 26 aug, 13:19

Victor Ponta a anunțat că va merge miercuri la Chișinău și i-a rugat pe miniștrii care gestionează domenii în care există proiecte comune cu Republica Moldova să "repornească motoarele", având în vedere instalarea unui nou Guvern în această țară.

"Astă seară, împreună cu câțiva colegi, voi merge la Chișinău, mâine sunt acolo în discuții cu noul Guvern, sigur, cu președintele țării, cu președintele Parlamentului. Vreau din nou să vă rog pe toți, domnul ministru Aurescu principal responsabil, dar de fapt avem pe energie, avem pe economie, pe educație, avem atâtea proiecte cu Moldova, acum cu noul Guvern să reporniți motoarele. Am făcut lucruri extraordinare, concrete, pe care le văd oamenii — gazoduct, microbuze, grădinițe, muzee — nu vorbe goale, că vorbe au tot primit din '90 încoace. Noi suntem primul Guvern care a făcut lucruri concrete", a spus, miercuri, Ponta, la începutul ședinței de guvern.

Citeşte şi: Victor Ponta, vizită oficială la Chișinău, de Ziua Indepedenței Republicii Moldova

El a afirmat că joi va face o analiză a stadiului în care se află proiectele, iar la următoarea ședință de guvern vor fi luate de la capăt toate lucrurile bune făcute pentru sprijinirea cetățenilor de peste Prut.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ