PROFEŢIA care prezice sfârşitul lumii

| 18 feb, 2014

Marele Batran al Mayasilor Vii Don Alejandro Oxlaj avertizeaza că mai este foarte puţin timp până când Pământul va dispărea şi va începe o altă eră.

“Intotdeana au existat elemente distrugatoare. Ele destrama pacea. Ele distrug medibul. Ele spulbera frumusetea Pamantului-mama. Ele polueaza spatiul. Savantii spun ca oamenii au distrus echilibrul stratului de ozon. Nu mai avem mult timp la indemana. Mai e foarte putin timp pana la momentul zero. Dupa anul zero va fi pace, va fi pace chiar daca nu vor exista supravietuitori”  spune Oxlaj.

Asemenea profetii care prezic sfarsitul lumii au mai existat, fireste. O astfel de escatologie este o trasatura impartasita de toate religiile dualiste majore.Mitologiile sfarsitului lumii sau al erelor se bazeaza, de asemenea, pe multe sisteme vechi protoreligioase, unexemplu fiind cel al mitoligiei nordice, cu batalia finala Ragnarok, deosebirea constand in aceea ca lumea nu se va sfarsi, ci ca o catastrofa va pune capat erei Pamantului doar pentru a da nastere alteia.

Un astfel de tip de tranzitie este cel despre care vorbesc profetiile, sfarsitul unei ere a Pamantului si inceputul alteia.

Un alt element responsabil de distrugerea planetei ar putea fi o cometa, un asteroid sau impactul cu un meteorit. Faptul ca Pamantul a suferit deja astfel de incidente este indiscutabil. Se accepta, in general, teoria conform careia dinozaurii ar fi pierit in acest fel si, in conformitate cu cercetarile efectuate de doctorul Bill Napier, asa s-a petrecut si disparitia civilizatilor anterioare, cum ar fi cea egipteana sau sumeriana, scrie caplimpede.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 2014
Danut Ministrel Inculturel
asteroiz
"Un alt element responsabil de distrugerea planetei ar putea fi o cometa, un asteroiz sau impactul cu un meteorit."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ