Realitatea Bibliei NU mai poate fi contestată. Arheologii au găsit DOVADA

| 26 mar, 2014

Evolutionismul, sustinut in mare parte de clasa oamenilor de stiinta, dar si de cei care considera ca adevarurile scrise in Biblie sunt numai povesti de adormit copiii au primit o lovitura din partea arheologilor israelieni.


Acestia au gasit un sigiliu antic, care demonstreaza ca unul din personajele Bibliei a trait in realitate, iar faptele sale descrise in Sfanta Scriptura sunt cat se poate de adevarate.

Sigiliul dateaza din secolul al XI-lea i.Hr., timp in care, potrivit Bibliei, israelitii se stabilisera in Canaan.

Aceasta moneda, de dimensiuni reduse - 2,5 cm in diametru - arata lupta unui om cu un leu. Arheologii imediat au facut conexiunea cu povestea lui Samson, personajul biblic faimos pentru lupta pe care a dus-o cu filistenii.

Insa evenimentul care sta marturie pe moneda-sigiliu nu se refera la aceasta lupta, ci la incaierarea dintre Samson si un leu, descrisa in Vechiul Testament.

Mai mult, aceasta moneda a fost gasita in locul in care se afla granita dintre tabara israelitilor si cea a filistenilor.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

60 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 2014
Robert BUCHANAN
AM RAMAS CU GURA CASCATA
.. Doamne si iar Doamne, iartai ca nu stiu ce vorbesc, am citit toat comentariile si am inceput sa ma intristez, sa ma intristez asa de mult incit vedeam si vad negru in fata ochilor, pai stiti cu toti ca fafizei evrei de astazi lau Ucis, Caiafa a cerut Crucificare < Pilat sa spalat pe miini ca dupa judecarea Lui Iisus a zis: eL nu are nici o vina vorbeste o lume intreaga de" EL", si tot nu sintem convinsi, mai lume nu iubesti si nu recunosti FiuL, TataL Lui nu te recunoaste pe tine, de ce trebuie sa vorbiti urit si sa criticati, te oblige saL crezi ca era FiuL unic a Lui Dumnezeu mare si bun ? Cit platiti de impozit ? Nimic, zero jnui asa.. I-ti impune cineva sa crezi in EII ? pai daca nu de ce Ii ponegriti si faceti glume pe seama lor, nu va e frica ca va ia gurile si vi le muta la spate ? Doamne ce minti inguste mai exista, ginditiva ca peste ani si ani multi din noi se va duce acolo sus lqa EL, sau poate in stinga, stiti voi unde, dar noi ne ducem si urmasii nostrii ne iau locul, dar cel mai important este ca DomnuL Isus Christos ramine in continuare si Creatorul nostrum BunuL DUmnezeu la fel... atunci va intreb pentru ce sinteti asa de negative.. Nu ati auzit sau nu va spus nimeni ca aceste jigodii de Evreii nu la dorit si iubit niciodata pe DomnuL Iisus, eii ce doresc sa faca propaganda religie lor si atita tot, dar BunuL Iisus ii iarta si ii va ierta..lasativa sa fiti pagini, nu costa nimic sa crezi in EL Amin.
27 apr, 2014
Breaking news de la BOR
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii sale, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat intr-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele ciocănitoarei Woody şi mantia cuviosului Superman."
22 apr, 2014
Parintele Alcoolie
Stimati credinciosi, vedeti ca maine vin sa va miruiesc. Tarifele sunt dupa cum urmeaza:
1. 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea si mana dreapta, plus bonus de tamaiere all-inclusive;
2. 80 de lei - Patrafirul, mana dreapta si somoiogul de busuioc cu care va dau in freza;
3. 50 de lei - Patrafirul si crucea plus mana stanga cu care ma scarpin la boase;
4. 20 de lei - Doar patrafirul, zgarcitilor. Sa nu va imaginati ca intrati in rai cu banii ascunsi in chiloti;
5. 10 lei - Va dau sa pupati salamul barbos, ca altceva nu meritati, paduchilor;
6. 5 lei - Ma sterg la cųr cu mutrele voastre diforme;
7. Moca - Sa mergeti la biserica sa va agheasrnuiasca parintele Cocalarie, sarantocilor.
17 apr, 2014
Oameni ?
Despre comentarii și comentatori
Sentimentul predominant este tristețea pe care o simțila citirea acestor comentarii, deși este de înțeles dacă ținem seama de ... nivelul constatat la examenele de bacalaureat. Nici nu-și imaginează ”docții” comentatori cât de departe sunt de ”proștii” care a făcut cultura și știința antichității grecești, romane , bizantine, chinezești, ebraice etc. Trist pentru comentatorii care nu mai cunosc altceva decât vulgaritatea. Oamenii (?) aceștia se nu mai cunosc alt mod de a trăi, decât săracia și autosuficiena srirituală . Este simplu; așa se simt bine și sunt ”curajoși” la concursul de scriere a comentariilor care se vor a fi înalte produse ale geniului uman degenerat. Căci mare este diferența dintre Demostene și Jojo.
Continuați , bieți băieți ! Dacă credeți că mai aveți ceva de dovedit.
14 apr, 2014
Parintele Portofenie
Fiilor, nu va lasati ademeniti de falsele moaste, vechi, tari si urat mirositoare ! Va rog sa veniti la biserica pentru ca am sa va poftesc sub patrafirul meu. Aici veti gasi unicele moaste vii, compuse dintr-un organ cilindric, vanjos si lung de 22 de centimetri, cu cap gros, precum si doua bile paroase si mari asemeni unor oua de strut. Sunt fierbinti, primitoare, izvorasc o mireasma dulce de stromeleag si daca le molfaiti alene, veti trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, laptos, fierbinte si reconfortant. Asadar, nu mai asteptati, ci poftiti la coada, la adevaratele moaste facatoare de minuni ale parintelui Portofenie !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ