SFÂRȘITUL LUMII vine în luna septembrie: ce va distruge Europa

| 20 iul, 09:47

Sfarsitul lumii este "programat" in luna septembrie, sustin specialistii in mai multe domenii, de la astrologie, la fizica pamantului. Mai multe evenimente vor avea loc peste aproximativ doua luni, care vor determina cataclisme uriase!

Cele cinci posibile scenarii ale sfarsitului lumii in luna septembrie au fost prezentate pe larg si la postul BBC, intr-un serial de cinci episoade. Primul eveniment care ar putea determina cataclisme serioase este prabusirea unui metorit sau o cometa in Oceanul Atlantic, care va provoca un tsunami urias. Astronomii cred ca este vorba despre cometa Philae, de patru kilometri diametru, pe care sonda Rosetta a ajuns in 12 noiembrie 2014, potrivit Cancan.ro.

Al doilea motiv de ingrijorare, cel putin pentru America de Nord, este eruptia vulcanului Yelowstone, care prezinta semene serioase de activitate.

Citeste si: SFÂRŞITUL LUMII vine în toamnă... Impactul cu ASTEROIDUL va declanşa schimbări climatice extreme

Nu in ultimul rand sunt asteptate o serie de noi experimente la acceleratorul de particule de la CERN, oamenii de stiinta temandu-se de o explozie uriasa care ar distruge jumatate din Europa. CERN, Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara, care se afla la granita dintre Elvetia si Franta, este un real pericol pentru omenire, sustin unii cercetatori. Ei au avansat ipoteza conform careia CERN ar fi cauza producerii cutremurului devastator din Nepal.

Luna septembrie este importanta si din punct de vedere spiritual. Un rabin de rang inalt, ultra-ortodox, Chaim Kanyevschi a anuntat poporul evreu, printr-o scrisoare, ca in septembrie 2015, la sfarsitul anului sabatic, sa se pregateasca, pentru ca Messia va reveni pe Pamant. Si astrologii inclina sa creada ca luna septembrie apartine schimbarilor, pornind de la configuratia planetelor. Astfel, pe data de 23 septembrie 2015, Pamantul va traversa orbita planetei Bennu, care a fost descoperita in 11 septembrie 1999, cu doi ani inaintea tragicelor evenimente din septembrie 2001. Pe aceeasi data, planetele Marte, Jupiter si Venus vor forma un triunghi isoscel in constelatia Leu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

15 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 09:31
Ana
Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]
16 aug, 18:55
ariluna
Ajuta-ti familia facand parte dintr-un proiect romanesc lansat de curand, cu mari perspective.
NU este necesara niciun fel de experienta!
Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
Oferim sanse reale de avansare in cariera!
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Programul de lucru este flexibil.
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
Sunt suficiente studiile medii.
Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
Solicitati acum mai multe detalii adresa de email: [email protected]
22 iul, 09:57
ion
sfarsituri
Pentru siguranta voastra, va recomand sa va ascundeti in pesteri, buncare si sa nu mai atingeti niciodata tastatura. Cred ca o sa incepeti sa vorbiti de pamant ca fiind plat si de cei 4 elefanti pe care este asezat. Puteti sa scrieti cu argumente? Ceva .... Nu mult.
21 iul, 15:45
Printesa
Astea sunt stiri aruncate la plezneala! Bennu nu este de fapt o planeta, ci un asteroid, descoperit in 1999. Scrieti numai rahaturi, pierdem vremea in loc sa fim informati!
21 iul, 14:12
GaGaGa
Vai
Sfirsitul lumii a venit in Romania odata cu iliescu. Oricit ai vrea, ceva mai rau nu se mai poate intimpla. Ultimul puls a incetat odata cu venirea lui Ponta. Acum toti sintem zombies... Hahaha

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ