SFÂRŞITUL LUMII vine în toamnă... Impactul cu ASTEROIDUL va declanşa schimbări climatice extreme

| 10 iun, 17:41

Predicatorii unor grupări religioase susţin că marile puteri ale lumii ascund date despre un cataclism anunţat în scrierile biblice, care ar avea loc în această toamnă, în urma impactului cu un asteroid.

Adepţii teoriei conspiraţiei dezabat aprins în mediul online catastrofa care se va abate asupra Pământului în intervalul 22-28 septembrie, când un asteroid uriaş se va izbi de Pământ. În opinia altora, impactul cu asteroidul va declanşa schimbări climatice extreme sau erupţii vulcanice majore, cum a fost cea a vulcanului Calbuco, din Chile, de pe 22 aprilie, iar urgiile ar fi fost anunţate de scrieri biblice. 

Asfel, înainte sau în acelaşi timp cu a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, cunoscută care Răpirea Bisericii, credincioşii vor fi înviaţi şi ridicaţi de pe pământ ca să-l întâlnească. Predicatorii care îmbrăţişează această idee consideră că din 24 septembrie, cel mai probabil, va începe o perioadă de nenorociri care se va întinde pe şapte ani (tribulaţiile).

Citeste si: NASA AVERTIZEAZĂ: Se dezintegrează...

Reprezentanţii NASA (Agenţia Spaţială Americană) neagă posibilitatea ca un asteroid să intre în coliziune cu Pământul în următoarele luni, însă cei care cred că sfârşitul lumii este aproape consideră că marile puteri ale lumii ascund această informaţie.

Mai mult, catastrofa ar însemna ridicarea Noii Ordini Mondiale, înfiinţată de Ordinul Iluminaţilor, o societate secretă fondată  în 1776, cu scopul constituirii unui guvern mondial, care ar prelua puterea financiară şi politică, potrivit publika.md.

Alţi pasionaţi care cercetează presupusele dovezi despre Apocalipsa anunţată pentru 24 septembrie, cred cu tărie că acceleratorul de particule aflat în laboratorul CERN (Organizaţia Europeană pentru Cercetare Nucleară) de lângă Geneva, este unealta Diavolului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 18:47
Chat Online
Chat Romanesc
Intra pe chat online romanesc cu webcam , gratuit !!
11 iun, 14:39
Elena
Vrei sa castigi bani?
Vrei sa castigi bani? Noi venim acum cu ceva nou si de viitor. Oferim contract care garanteaza plata rezultatelor. Activitate practica si profitabila pentru oricine. Te asteptam cat mai repede in echipa noastra! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ