Traian Băsescu face anunţul: care este PASUL DECISIV pentru reforma clasei politice

| 04 noi, 17:37

Traian Băsescu, preşedintele Mişcării Populare şi fostul preşedinte al României, crede că pasul decisiv pentru reforma clasei politice" îl constituie punerea în aplicare a deciziei românilor de la referendumul din 2009, şi anume un Parlament cu 100 de senatori şi 200 de deputaţi.

"Dragi parlamentari şi onorabile partide, după referendumul din 2009, aţi ignorat votul românilor pentru 300 de parlamentari. Vă fac o propunere care menţine, până la modificarea Constituţiei, parlamentul bicameral şi poate fi soluţionată prin lege spre punerea în aplicare a deciziei suverane a românilor: 100 de senatori şi 200 de deputaţi. Sunt convins că acesta poate fi pasul decisiv pentru reforma clasei politice. PNL şi PSD, ce părere aveţi?", a scris Băsescu, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Care sunt VARIANTELE de premier după demisia lui Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 08:02
Liana
Despre senatori....
SUA are 50 de state si un total de 100 senatori, cate doi pentru fiecare stat.La noi sunt enorm de multi!Si parlamentarii sunt multi, dar, daca asa s-a votat la referendum , sa se respecte vointa poporului, apoi se mai pot reduce.
Legea sa fie una pentru toti si beneficiile numai dupa munca!Exceptie vor face doar cei care nu pot lucre, dar bine examinati!
Sa se respecte si punctual 8 din Proclamatia de la Timisoara, macar acum, dupa 26 de ani!
06 noi, 17:48
mamma mia
Asta atat stir... insa nu zice nimic despre reformarea clasei politice din temelii ca nu ii cnvine nici ;lui. : INTERDICTIA CA ACTUALII POLITRUCI SA FIE REALESI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ