Victor Ciutacu, despre Băsescu: Chiar și așa bătrân și penibil tot e personaj în comparație cu tristu'

| 07 apr, 14:12

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a comentat cea mai recentă apariţie a fostului preşedinte Traian Băsescu, care a desfiinţat justiţia la televizor. Victor Ciutacu crede că afirmaţiile lui Băsescu referitor la justiţie nu sunt false.

"Băsescu e ipocrit și lipsit de caracter, nu crede în nimic și ajunge să urle împotriva abuzurilor doar când îi ajunge lui funia la par. Dar toate astea la un loc nu implică și că afirmațiile lui din ultimele zile sunt false.

Deci, da, ceea ce se întâmplă acum, olimpiada denunțurilor combinată cu suprapopularea centrelor de detenție preventivă, n-are nici o legătură cu justiția.

Și, da, instituțiile de forță ala așa-zisului stat de drept comit niște abuzuri incalificabile. Și, iar da, se lucrează-n draci prin acoperiți infiltrați la vârful sistemului judiciar și în casta avocaților.

Citeşte şi:   TRAIAN BĂSESCU dă directive justiţiei. Cum ar trebui judecată Elena Udrea

Și, nu în ultimul rând, da, presiunea mediatică, suprapusă peste hei-rup-ul penibil și dezgustător al purtătorilor de cătușe, transformă orice suspect în vinovat din oficiu. Numai că toate mizeriile astea au fost dezvoltate și perfecționate în regimul lui, de oamenii lui, pe pielea celor care-l enervau pe el. Acum diferă amploarea și identitatea țintelor...

P.S. Am făcut ieri seară, după multă vreme, efortul de a-l asculta două ore. Chiar și așa bătrân și penibil, suferind drama că nu-i mai răspunde lumea și a ajuns să vorbească doar cu secretarele, tot e personaj în comparație cu tristu' ăsta care-i fericit că-i dă lumea like-uri pe facebook", scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 15:02
FIX-PIX
.....mã'Ciutacu'le........tu nu gresheshti când zici cã numitul rãposatu' ex-bãsescu traian chiar nu gresheshte când apreciazã shi "calificã" justitzia din "românica" lui.......adicã din ROMÂNIA noastrã , mã'.....pruncu' bacii...........el shtie ce "jeguri" de procurori shi judecãtori a numit în mandatele lui de la "cotroceñi".........fir'ar dracu'al dracului......da' abjectu' ex-rãposatu' numit bãsescu traian nu a crezut , în ruptu' capului cã ãia îi vor întoarce spatele dupã ce pleacã de la "cotroceñi"..........el s'o crezut "etern".......f- -tã dracu' mama lui acolo în mormânt pentru cât shi'o bãtut joc de ROMÂNI în mandatele lui..........acei "judecãtori shi procurori" sunt la fel de jeguri soioase ca bãsescu, dar au rãmas în functzii shi totzi shtiu ceea ce îi ashteaptã, mai ales dacã vor refuza sã-l EXECUTE pe bãse shi familia lui.........uite ce jeguri shi boarfe de "fete" are ,...exact ADN din "adn-ul" lui........da' tu ce crezi .......cã ROMÂNII îi mai rabdã !!!!!???????........fii cuminte, nu fi prost..........stai în "banca" ta........vezi tu APOCALIPSA APOCALIPSEI care începe anu' ista..............

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ