15 milioane de lei de la Fondul de Rezervă pentru primării

| 23 dec, 2013

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a primit, luni, în ultima şedinţă de guvern din acest an, încă 15 milioane lei destinate primarilor, pentru plata arieratelor, informează Mediafax.

Banii, care provin din Fondul de rezervă bugetară, se adaugă celor peste 200 milioane lei alocate de Guvern pentru primari în ultimele săptămâni. Ca şi în cazul precedentelor alocări, banii vor fi împărţiţi tot prin ordin al vicepremierului Liviu Dragnea.

Tot în şedinţa de luni, Secretariatul General al Guvernului a primit 10 milioane lei, de asemenea din Fondul de rezervă bugetară, pentru Secretariatul de Stat pentru Culte.

Legea finanţelor publice locale stabileşte că bani din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului sunt repartizaţi unor ordonatori principali de credite ai bugetului de stat şi ai bugetelor locale, pe bază de hotărâri ale Guvernului, dar numai pentru finanţarea unor cheltuieli urgente sau neprevăzute apărute în timpul exerciţiului bugetar.

Guvernul a aprobat însă o derogare de la această lege.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ